Är du vår nya projektledare?

Om tjänsten

Innan vi startade Finwire Media så var vi besvikna på att de största investerarna hade ett otroligt informationsövertag. Bara de allra största har möjlighet att träffa bolagen och lära känna personerna bakom bolagen. Vi vanliga småsparare fick nöja oss med skriftlig kommunikation och i bästa fall någon inövad och inspelad presentation. Detta dög inte, tyckte vi. Vi vill att alla ska få chansen att uppleva ett företag och verkligen få en chans att förstå deras produkter och affärsmodell från grunden. Idag äger över 1 miljon svenskar aktier och snittåldern bland aktieägarna blir lägre för varje år. Nästa generations investerare vill ha en mer modern kommunikation, och det är vad vi vill ge dem. För ett exempel på vad vi producerar, titta in på vår youtubekanal!

Vi gör välproducerade och genomtänkta företagsreportage, intervjuer och livesändningar i syfte att hjälpa investerare hitta bolag samtidigt som vi hjälper bolag att hitta investerare. Idag har vi också en podcaststudio där producerar några av de största poddarna inom finansbranschen. Sedan vi startade tidigt hösten 2015 så har tillväxten varit kraftig vilket lett till att vi nu behöver hitta ytterligare en projektledare för att kunna svara upp på den efterfrågan som finns på våra koncept.  

Som projektledare hos oss förväntas du:

  • Planera och leda produktioner från start till mål
  • Göra research/analys av bolagen vi träffar
  • Genomföra intervjuerna med bolagen, även där du själv är i bild
  • Aktivt coacha de intervjuade personerna till tydliga och kärnfulla svar
  • Jobba med spridning av filmerna i sociala medier
  • Utveckla bolaget och våra koncept

Som person är du ambitiös, social och självgående. Du trivs med ett högt arbetstempo och varierande arbetsuppgifter. Du gillar att sätta dig in i olika branscher och försöka förstå olika affärsmodeller. Du uttrycker dig väl i tal och skrift och tycker att kommunikation är spännande.

Vi erbjuder ett extremt varierande jobb med stor flexibilitet. Hos oss finns möjlighet till både hel- och deltidstjänster samt väldigt fria arbetstider, förutom när vi filmar såklart! Tjänsten innebär en del resor, oftast över dagen men ibland även med övernattning vid längre resor. Du kommer att få träffa väldigt många olika företag från många olika branscher samt bygga upp ett ovärderligt kontaktnät i Sveriges finansbransch.

Vi har kontor på Humlegårdsgatan på Östermalm i Stockholm.

Kvalifikationer

Vi har inga särskilda krav på kvalifikationer på de sökande utan kommer utvärdera alla ansökningar individuellt utifrån varje individs förutsättningar. Det viktiga är att du har ett genuint intresse för aktier, är prestigelös och verkligen vill göra detta. Erfarenhet av att stå framför kameran hade inte vi heller innan vi började, men bara man vill och vågar!

Känner du dig träffad?

Vill du jobba med oss? Antingen kanske du känner dig träffad av det ovanför eller så känner du att du vill jobba med oss på något annat sätt? Skicka ditt CV, ett personligt brev och skriv ner dina tankar kring vad du skulle vilja göra tillsammans med oss! Skicka även med ditt bästa aktiecase för att bevisa att ditt intresse är genuint. Skicka detta till media@finwire.com.

Om Finwire Media

Finwire Media är ett fristående mediaproduktionsbolag som delägs av nyhetsbyrån Finwire och bloggaren Olle ”Snåljåpen” Qvarnström. Vi har en vision om att göra rörlig IR-kommunikation så som privatinvesterare vill ha den. Vi ser oss som en nischad komplementleverantör till de klassiska corporate finance-rådgivarna där vi idag samarbetar med de allra flesta.